• RX-7 GP Nakano

AKCIJA

999,00 749,25

Kaciga pod nazivom RX-7 GP kompletno nova, razvijana da postavi nove standarde u segmentu sportskih kaciga.Radi se o novom inovativnom dizajnu uz već poznatu Arai-jevu opsednutost detaljima.

Veličine

XL

Ima na lageru Informacija o stanju na lageru važi za centralni magacin.
Molimo Vas da stanje u pojedinim prodavnicama proverite direktno.

Детаљније

Kaciga pod nazivom RX-7 GP kompletno nova, razvijana da postavi nove standarde u segmentu sportskih kaciga.Radi se o novom inovativnom dizajnu uz već poznatu Arai-jevu opsednutost detaljima. * Arai je izuzetno ponosan na činjenicu da je novi RX-7 GP prva kaciga koja je zadovoljila oba homologaciska testa, ECE 22-05 i nadolazeći mnogo zahtevniji SNELL M2010 standard. * Kada je pogledate već na prvi pogled shvatate da je drugačija. Prepoznatljiva je po podesivom spojleru koji povećava aerodinamiku i značajno redukuje poremećaje povlačenja i nestabilnosti koji se jaljaju na velikim brzinama. * Ovaj model, naslednik legendarnog RX-7 Corsair je duže vreme razvijan u saradnji sa MotoGP trkačima.Testiran je po najvišim standardima i na mnogim trkačkim stazama. Po svedočenju vozača rezultati tih tekstova su zapanjujući. * Kompletno nova "PB SNC" spoljašnja školjka izradjena od speciajlnog fiberglasa (35% jači od standardnog fiberglasa) i mrežne konstrukcije koja dodatno pojčava otpornost na penetraciju. * Vidljivost je poboljšana, sa svake strane za po 5mm širim vizirom koji nudi veći ugao vidljivosti i bolju preglednost * Konstruisan je novi sistem ventilacije. Čeoni usisnik je većeg promera što ukazuje na bolju ventilaciju i smanjen nivo buke. Slično je konstruisan i zadnji usisnik. Oba usisnika imaju dovoljno velike mehanizme da se mogu s lakoćom otvarati i zatvarati u rukavicama. * Novi sistem lako vadivih obraznica u slučaju povrede omogućuje lako skidanje kacige sa glave.
* Izvlačeći spojler na prednjem delu kacige anulira efekat turbulencije. * Kompletno vadiva i periva "Dry-Cool" unutrašnjost pruža osećaj vrhunske udobnosti u svim uslovima vožnje. * Vezivanje duplom "D-Ring" kopčom.

Detaljnije


Ostali proizvodi


* Fotografije su informativnog karaktera.
** Guevara d.o.o. zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Top ↑